Jed škorpióna – čo je to a prečo ho používať?

Jed škorpióna – čo je to a prečo ho používať? Pod týmto pojmom si mnoho laikov predstaví tekutinu, ktorou disponuje škorpión. Tá vďaka svojej sile hrá v živote tohto malého živočícha dôležitú rolu. Práve vďaka svojím skvelým vlastnostiam prevzal rovnaké pomenovanie aj zázrak, ktorý sa ukrýva v tube a dennodenne pomáha tisícom ľudí. Je ale dôležité povedať hneď na úvod, že jed škorpióna ako balzam či masť, nie je v skutočnosti získavaný zo škorpióna, ale je to zmes liečivých látok. V tomto článku teda pod jedom škorpióna myslíme samozrejme tento balzam alebo masť. Jed škorpióna je vynikajúcim a overeným prírodným liečebným prostriedkom pre telo, kĺby a chrbticu. Ľudia, ktorí obľubujú prírodnú medicínu, alebo hľadajú spôsob ako sa vyhnúť technicky vzato ťažkým chemickým liečivám pri problémoch s pohybovým aparátom, chrbticou či reumatickým ochorením, s obľubou siahajú po tomto produkte. Jed škorpióna má ako hlavné zložky Adamov koreň a včelí jed. Čo je ale ten Adamov koreň a aký vplyv ma pre náš organizmus? Je bezpečné využívať silu jedu škorpióna, keď ani nerozumiem a zároveň nepoznám to, čo je v jeho zložení? Viac si povieme v našom článku.

jed-skorpiona---co-je-to-a-preco-ho-pouzivat-1

Jed škorpióna - prvá zložka je Adamov koreň

Adamov koreň je stále viac populárna látka. Nejeden lekár zaoberajúci sa bežnými problémami pohybového ústrojenstva neraz odporučil svojím pacientom rôzne balzamy, gély alebo aj priamo jed škorpióna. Tieto prípravky obsahujú ako jednu z hlavných zložiek Adamov koreň. Aké má tento zázračný koreň účinky pre naše telo a čo je jeho výhodou? Adamov koreň sa často využíva pri liečení už spomínaných problémov s pohybovým ústrojenstvom, Často s ním prídu do styku ľudia, ktorí trpia ochoreniami ako sú ochorenia kostných či kĺbových tkanív a svalov. Taktiež sa celkovo teší silnému úspechu v oblasti problémov s reumatickým ochorením, osteochondróze, artritídach a poly artritídach, dne a mnoho iných. Adamov koreň dokonca pomáha tlmiť bolesť a šikovne bojuje aj s nežiaducim zápalom v tele. Nehovoriac o schopnosti urýchlenia miznutia modrín.

Silná dvojka – Adamov koreň a včelí jed

Druhou z hlavných zložiek jedu škorpióna je včelí jed, ktorý s určitosťou v tomto nehrá druhé husle. Faktom je, že včelí jed pozitívne vplýva na nervovú sústavu, dokáže znižovať krvný tlak a rozkladať červené krvinky. Medzi jeho popredné účinky sa radí anestetický účinok, zlepšovanie funkčnosti pečene. Považuje sa za imunizačný prostriedok a má pozitívny vplyv na NS. Včelí jed taktiež dokáže zvýšiť priepustnosť pokožky, čo vedie ku lepšiemu vstrebávaniu liečiv a zdraviu prospešných látok z iných zložiek ako napríklad Adamov koreň. Pre nás je ale dôležitou vlastnosťou schopnosť pomáhať pri hojení kostí, čo s liečivými účinkami Adamovho koreňa vytvára dokonalú symbiózu a spolu tak v podobe Jedu škorpióna úspešne pomáhajú s ochoreniami kĺbového aparátu.

Jed škorpióna v e-shope zdraviezkopanic.sk

V ponuke e-shopu zdraviezkopanic.sk máme viacero produktov, ktoré obsahujú či už jed škorpióna alebo jeho 2 hlavné zložky, Adamov koreň a včelí jed. Stačí si len vybrať. Ak by ste mali ohľadom našich produktov akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať a radi vám poskytneme bližšie informácie. Veríme, že vám tento článok pomohol zodpovedať aspoň základné otázky ohľadom Jedu škorpióna.