Liftingový pleťový krém - čo to je a prečo ho používať?

Liftingový pleťový krém - čo to je a prečo ho používať? V tomto článku sa bližšie pozrieme na to, čo vlastne liftingový pleťový krém je, ako sa používa a aký má účel. Zistíte tak, či je pre vás vhodný a prípadne aj to, ako si vybrať ten správny.

Liftingové pleťové krémy

liftingovy-pletovy-krem-co-to-je-a-preco-ho-pouzivat-1

Liftingové pleťové krémy sú kategóriou produktov starostlivosti o pleť, ktoré sú určené na boj proti známkam starnutia, najmä proti ochabnutiu a strate pevnosti pokožky. Sú navrhnuté tak, aby napínali a tonizovali pokožku, redukovali jemné linky a vrásky a zlepšili celkovú elasticitu pokožky. Tieto krémy sú často obohatené o zložky, ktoré podporujú tvorbu kolagénu a ponúkajú hĺbkovú hydratáciu.

Typy liftingových pleťových krémov

Vo svete liftingových pleťových krémov existuje niekoľko typov, z ktorých každý je prispôsobený špecifickým potrebám starostlivosti o pleť:

  • Denné krémy: Denné krémy sú určené na nosenie počas dňa a často obsahujú zložky, ktoré poskytujú ochranu pred slnkom. Sú ľahké a dobre fungujú pod make-up.
  • Nočné krémy: Nočné liftingové krémy sú zvyčajne bohatšie na textúru a sú navrhnuté tak, aby fungovali počas spánku. Zameriavajú sa na hĺbkovú hydratáciu a regeneráciu buniek.
  • Pleťové séra: Liftingové séra sú vysoko koncentrované prípravky, ktoré sa zameriavajú na špecifické problémy. Zvyčajne sa aplikujú pred hydratačným krémom.
  • Očné krémy: Jemná pokožka okolo očí si vyžaduje osobitnú pozornosť. Očné liftingové krémy sú navrhnuté tak, aby riešili opuchy, tmavé kruhy pod očami a podobné neduhy.
  • Krémy na krk a dekolt: Aj oblasť krku a hrudníka môže vykazovať známky starnutia. Špecializované krémy na tieto partie pomáhajú udržiavať mladistvý vzhľad.

Výhody liftingových pleťových krémov

Liftingové pleťové krémy ponúkajú pre vašu pleť celý rad výhod:

  • Zlepšená pevnosť: Pomáhajú nadvihnúť a spevniť ochabnutú pokožku, vďaka čomu získa pokožka mladší vzhľad.
  • Redukcia vrások: Mnohé liftingové krémy obsahujú zložky, ktoré sa zameriavajú na boj proti jemným linkám a vráskam, čím redukujú ich početnosť a veľkosť.
  • Zvýšená hydratácia: Správne hydratovaná pleť vyzerá zdravšie a žiarivejšie a liftingové krémy často poskytujú hĺbkovú hydratáciu.
  • Stimulovaná produkcia kolagénu: Niektoré zložky v liftingových pleťových krémoch môžu stimulovať produkciu kolagénu, ktorý je kľúčovým faktorom pri udržiavaní elasticity pokožky.
  • Ochrana pokožky: Niektoré liftingové krémy môžu obsahovať antioxidanty, ktoré chránia vašu pokožku pred poškodením vplyvom prostredia.

Liftingový pleťový krém KLEOPATRA od PANAKEIA

liftingovy-pletovy-krem-co-to-je-a-preco-ho-pouzivat-2

Liftingový pleťový krém KLEOPATRA je jedným z najlepších krémov od PANAKEIA. Nižšie si popíšeme jeho hlavné zložky a ich účinky.

Perlový prášok

Tajomstvo krásy staroveku Perlový prášok je po stáročia cenený pre svoje účinky na pokožku. Je bohatý na aminokyseliny, stopové minerály a vápnik, o ktorých je známe, že podporujú zdravú a žiarivú pokožku. V liftingovom pleťovom kréme KLEOPATRA poskytuje perlový prášok žiarivú, mladistvú žiaru a zároveň pomáha znižovať výskyt nedokonalostí pokožky.

Extrakt Acmella

Botox prírody Extrakt Acmella, tiež známy ako „prírodný botox“, je prírodný extrakt známy svojou schopnosťou jemne uvoľniť svaly tváre. Táto akcia pomáha redukovať výskyt jemných liniek a vrások, vďaka čomu bude vaša pleť vyzerať hladšie a mladšie.

Kyselina hyalurónová

Perfektná hydratácia Kyselina hyalurónová je superhviezda v starostlivosti o pleť známa svojimi neuveriteľnými hydratačnými vlastnosťami. Má schopnosť zadržať až 1000-násobok svojej hmotnosti vo vode, čo z neho robí silný hydratačný prostriedok. V liftingovom pleťovom kréme KLEOPATRA kyselina hyalurónová uzamyká vlhkosť, vypĺňa pokožku a pomáha obnoviť jej pružnosť.

Význam liftingového pleťového krému KLEOPATRA

liftingovy-pletovy-krem-co-to-je-a-preco-ho-pouzivat-3

Investícia do starostlivosti o pleť je investíciou do vášho celkového zdravia. Začlenenie liftingového pleťového krému KLEOPATRA do vašej každodennej rutiny je dôkazom, že zdravie a krásu vašej pokožky beriete vážne. Dosiahnutie krásnej a zdravej pokožky môže zvýšiť vaše sebavedomie a budete sa cítiť jednoducho skvelo. Liftingový pleťový krém KLEOPATRA spája starodávne tajomstvá krásy perlového prášku s modernými inováciami starostlivosti o pleť, ako je kyselina hyalurónová a extrakt z Acmelly. Výsledkom je luxusný, účinný krém, ktorý sa nielen stará o vašu pokožku, ale poskytuje aj dennú dávku sebavedomia. Odhaľte tajomstvo žiarivej pleti s týmto krémom a zažite premenu na vlastnej koži.