Trápi vás vypadávanie vlasov? Tento slovenský zázrak vám určite pomôže

To že je bazalka výbornou koreninou a niektoré naše obľúbené jedlá si bez nej nevieme predstaviť nie je žiadnou novinkou. Bazalka má pôvod v Indii a nielen ako korenina sa dostala do všetkých kútov sveta. Jej liečivá sila sa využíva v lekárnictve a dokonca jej špecifická vôňa v parfumérstve. Tento malý zázrak sa dá využiť naozaj vo veľmi širokom spektre. Už  aj staré ajruvédske texty spomínajú bazalku v súvislosti s liečením rôznych zdravotných problémov a to naozaj oprávnene.

Bazalka a jej účinky

trapi-vas-vypadavanie-vlasov--tento-slovensky-zazrak-vam-urcite-pomoze-1

Bazalka je výborným pomocníkom nielen pri podpore trávenia, nadúvaní, astme, kašli, bronchitíde, posilňovaní imunity ale môžeme ju použiť aj na vonkajšie účely. Bazalka je obohatená o neuveriteľné antioxidačné, antibakteriálne, antivírusové, protizápalové vlastnosti a vďaka svojej terapeutickej hodnote sa bazalkový list a koreň používa pri liečbe mnohých problémov v starostlivosti o pleť a vlasy. Väčšina z nás zúžitkuje najmä listy bazalky a nevyužije silu ostatných častí byliny a pritom koreň bazalky je unikátnym prostriedkom pri riešení problémov s vypadávaním vlasov, ktorý trápi väčšinu z nás.

Prelom v liečbe vypadávania vlasov 

Extrakt z koreňa Ocimum Basilicum je prírodná vysokoúčinná látka získaná inovatívnou technologickou metódou. RootBioTec je najinovatívnejšia technika vyvinutá na výrobu bioaktívnych zložiek, ktorá sa považuje za prelomové riešenie pri vypadávaní vlasov. Pri tejto technike sa používa typ rastlinnej tkanivovej kultúry na produkciu fytogénnej zlúčeniny, ktorá podporuje rast vlasov. Klinické štúdie dokázali, že pravidelným používaním prípravkov kde je obsiahnutá táto účinná látka sa výrazne  znižuje vypadávanie vlasov u žien a mužov trpiacich alopéciou, vlas vypľňa a stáva sa hrubším. Pomáha omladzovať pokožku hlavy tým, že zvyšuje krvný obeh, čím podporuje zdravú pokožku hlavy, ktorá pomáha udržať hlavné problémy starostlivosti o vlasy.

Účinná látka RootBioTec™ 

RootBioTec je nová technika, ktorá sa používa na produkciu veľkého množstva cenných sekundárnych metabolitov bazalky. Je známe, že podporuje rast plnších a hustejších vlasov tým, že zabraňuje vypadávaniu vlasov, pretože inhibuje aktivitu 5α reduktázy II (enzýmu, ktorý podporuje premenu testosterónu na DTH). O tomto DTH je známe, že má 2 až 3-krát väčšiu afinitu k androgénnym receptorom, ktoré sú zodpovedné za vypadávanie vlasov. Je úplne prírodný a bez akýchkoľvek škodlivých chemikálií a konzervačných látok.

Stimuluje bunky dermálnej papily, ktoré sú zodpovedné za rast vlasov. Tieto bunky dermálnej papily hrajú dôležitú úlohu pri podpore rastu vlasov. Bunky dermálnej papily sa nachádzajú pod vlasovými folikulmi a podporujú taktiež rast vlasových folikulov. (V klinickej štúdii sa ukázalo, že znižuje vypadávanie vlasov o 26 % u dobrovoľníkov po 1 mesiaci používania a až o 31 % v nasledujúcom mesiaci.

Je známy ako účinná látka, ktorá pomáha podporovať rast vlasov a znižuje vypadávanie vlasov, a preto sa vo veľkej miere používa vo vlasových olejoch, šampónoch, sérach, kondicionéroch a maskách na vlasy. Dôležitá je aj pravidelnosť a trpezlivosť pri používaní prírodných produktov s obsahom tejto aktívnej látky.

trapi-vas-vypadavanie-vlasov--tento-slovensky-zazrak-vam-urcite-pomoze-2

Vypadávanie vlasov je problém, s ktorým sa v určitej fáze života stretne každý. Nadmerné používanie stylingových pomôcok a chemických produktov starostlivosti o vlasy, nevhodný životný štýl, zdravotný stav alebo dedičné podmienky sú niektoré z dôvodov, ktoré prispievajú k vypadávaniu vlasov.

My sme pre vás vytvorili veľmi účinnú radu vlasových výrobkov Regebasil, aby ste sa mohli pýšiť hustou hrivou.

 

VYSKÚŠAJTE VYSOKO ÚČINNÚ EDÍCIU REGEBASIL

trapi-vas-vypadavanie-vlasov--tento-slovensky-zazrak-vam-urcite-pomoze-3