Zmijovit Krém balzam na telo s hadím jedom 75 ml

€8 €6,67 bez DPH
Skladom (>5 ks)
Možnosti doručenia

Krém je vhodný pri ťažkostiach pohybového a oporného aparátu najrôznejšieho pôvodu, pri bolestivosti kĺbov a chrbta z fyzickej námahy a športu alebo po úraze.

Zmijovit  sa vyrába na základe hadieho jedu zo zmije obsahujúceho enzýmy, bielkoviny a organické kyseliny v kombinácii s rastlinným extraktom. 

Detailné informácie

Doprava zdarma nad 60€
Doprava zdarma nad 60€
Pri nákupe nad 60€, máte u nás dopravu zdarma.
Poradenstvo
Poradenstvo s výberom produktu
S každým nákupom Vám ochotne poradíme a objednávku vybavíme po telefóne.
SKúška animated
99% spokojnosť zákazníkov
Dôveruje nám až 99% spokojných zákazníkov.

Podrobný popis

Účinné zložky :
- Hadí jed zo zmije
- Extrakt z červenej papriky 
- Výťažok z kostihoja lekárskeho
- Gáfor
- Kadidlovník pilovitý 

 
Hadí jed (zmija) spôsobuje rozšírenie krvných ciev. Zvýšená cirkulácia krvného obehu urýchľuje regeneráciu tkaniva. Má analgetický, protizápalový a antispazmický efekt. Používa sa na chronické reumatoidné, bolesti kĺbov a svalov, post-traumatické stavy, modriny a neuralgiu(zápaly nervov). 
 Kadidlovník pilovitý - uľaví od bolestí kĺbov, zmierňuje ich zápaly, stuhnutosť a zlepšuje pohyb
Extrakt z červenej papriky obsahuje kapsaicín, ktorý dráždi pokožku čo spôsobuje úľavu od reumatických bolesti, artritídy, neuralgie a bolesti svalov. 
Gáfor zmierňuje bolesť, prehrieva, znižuje zápal, má antiseptické vlastnosti a stimuluje krvný obeh, používa sa pri liečení ciev, svalov a kĺbov.

Použitie:
  Malé množstvo krému nanesieme 2-3 x denne na postihnutú oblasť a intenzívne vtierame.

Zloženie /INCI:

Aqua, Glyceryl Stearate, Glycerin, Alcohol Denat, Symphytum Officinale Extract, Capsicum Annuum Extrakt, Boswellia Serrata Extrakt, Inula Helenium Extrakt, Rosmarinus Officinalis Extract, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Stearic Acid, Zea Mays Oil, Triethanolamine / Sodium Hydroxide, Lanolin, Camphor, Viperae Venenum, Methyi Salicylate, Methylparaben, Prophylparaben

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: