Kozmetické salóny - spolupráca

Tak ako navštevujeme kadernícke salóny a vďaka nim máme krásne zdravé vlasy, mali by sme svoju pozornosť upriamiť aj na kozmetické salóny a profesionálnu starostlivosť o pleť a využiť z času na čas ak nie pravidelne, tieto služby. V neposlednom rade nám návšteva takého salónu prinesie chvíle pohody a relaxu nehovoriac o šikovných rukách kozmetičky, ktorá bude rozmaznávať vašu pleť.

Po dopyte a pozitívnych recenziách od našich stálych zákazníčiek, ktoré sú niektoré samé majiteľkami kozmetických salónov sme sa rozhodli vytvoriť  veľkoobchodnú spoluprácu aj pre salóny, kde pristupujeme individuálne k samotnému klientovi a vieme mu poskytnúť väčšie balenia za výhodnú cenu, vrátane ekologických obalov. Hľadáte tú správnu prírodnú kozmetiku pre váš salón? Panakeia je kombináciou kvality, skúseností aj overených receptúr a bude skvelou voľbou, ak chcete priniesť svojim zákazníčkam nielen pôžitok, ale aj efekt ponávšteve u vás.

Prečo sme vhodnými partnermi na spoluprácu?

Tak ako sme už spomenuli vyššie, pristupujeme k našim zákazníkom osobitne podľa jeho kritérií a snažíme sa vyhovieť požiadavkám, čo sa týka objemu vašich obľúbených produktov. Klientov, ktorí nekupujú a nepoužívajú kozmetiku len podľa dizajnu etikety je omnoho viaca počty tých, ktorí sa chcú nechať hýčkať v kozmetickom salóne zdravou a bezpečnou kozmetikou stále rastú.

Sme malá rodinná firma, ktorá vyrába prírodnú kozmetiku v Trenčíne. Každý deňprofesionálne a s láskavým prístupom vyrábame veľké množstvo produktov, ktoré si obľúbili naši zákazníci nielen na Slovensku a to vďaka vlastným receptúram a prírodnému zloženiubez akýchkoľvek chemických prísad, silikónov, parabénov,..

Premýšľali ste niekedy nad tým, čo obsahuje kozmetika s ktorou pracujete? Ak sa chcete líšiť od ostatných kozmetických salónov a používať na pleťové masáže a ošetrenia kvalitnú prírodnú kozmetiku, ktorá ponúka jedinečné aktívne látky, my vám ju ponúkame!

Výhody spolupráce s  kozmetikou Panakeia

Panakeia názov firmy, ktorá nesie meno krásnej gréckej bohyne - je symbolom liečiteľského umenia a je známa ako "všeliečiteľka". Je inšpiráciou pre našu rodinnú značku, ktorú sme s láskou a úctou k tradičným hodnotám zdravia a harmónie pomenovali práve po nej. Veríme, že ako Panakeia kedysi prinášala uzdravenie a nádej, aj naše produkty prinesú do vášho života viac zdravia a pohody. Pridajte sa k nám a objavte kúzlo starovekého umenia liečby v modernom šate!
Kvalitna surovín je našou firemnou politikou, pretože si zakladáme na tom, aby sme prinášali našim zákazníkom to najlepšie na kozmetickom trhu a spracovali to do výnimočných produktov na riešnie rôznych pleťových, telových aj vlasových problémov.
Rýchla doprava, ústretová komunikácia
Produktové poradenstvo a originalita produktov
Výhodné ceny

Naši veľkoobchodní partneri majú možnosť využívať naše produkty pri poskytovaní svojich služieb a takisto vedia poskytnúť možnosť  svojím zákazníkom zakúpiť si produkty Panakeia  aj na domáce ošetrenie. Môžu tak pokračovať  v perfektnej starostlivosti v dosiahnu tých najlepších výsledkov.Nie je lepšia alternatíva, ako keď si ju vaše klientky vyskúšajú v salóne a potom si ju odnesú domov.

Našu veľkoobchodnú spoluprácu ponúkame nielen kozmetickým salónom, ale aj bio obchodom s čapovanou kozmetikou, hotelom, penziónom či wellness centrám. Doprajte vašim zákazníkom výnimočnú starostlivosť s Panakeiou.

V prípade záujmu o spoluprácu nás neváhajte kontaktovať na info@zdraviezkopanic.sk