Objavte Urucum, zázrak z pralesa, pre dokonalé opálenie

Hľadáte prirodzený a účinný spôsob, ako dosiahnuť dlhotrvajúce opálenie, vďaka ktorému budete žiariť aj po skončení vašej dovolenky? Nehľadajte nič iné ako Urucum, zázračnú ingredienciu z amazonského dažďového pralesa, ktorú domorodé kmene používajú po stáročia pre jej neuveriteľné vlastnosti v starostlivosti o pleť. V tomto článku preskúmame, čo je Urucum, odkiaľ pochádza a ako ho možno použiť na dosiahnutie dokonalého opálenia. Čítajte ďalej a odomknite tajomstvá tohto pokladu z pralesa!

Ako získať krásne opálenie, ktoré vydrží aj po vašej dovolenke?

Ak ste už unavení z toho, že vaše opálenie po skončení dovolenky vždy príliš rýchlo zmizne, Urucum môže byť práve tým riešením, ktoré ste hľadali. Túto prírodnú zložku používali mnohé amazonské kmene po celé generácie pre jej jedinečné vlastnosti, ktoré podporujú zdravú, žiarivú pokožku a poskytujú dlhotrvajúce opálenie, ktoré len tak ľahko nezmizne. Vy si tak vaše krásne opálené telo môžete užívať omnoho dlhšie.

Čo je Urucum a odkiaľ pochádza?

DSC03178

Urucum, tiež známe ako Bixa Orellana, je ker pochádzajúci z amazonského dažďového pralesa a iných tropických oblastí Južnej a Strednej Ameriky. Bežne sa nazýva „strom rúžu“ kvôli žiarivej červenej farbe jeho semien, ktoré sa tradične používajú na výrobu prírodných farieb. Tieto farby domorodci nanášali na svoje telá a aj vďaka tomu zistili, aké má Urucum skvelé účinky v ochrane pokožky pred slnkom. Okrem farieb na telo sa používa tiež ako farbivo pre textil a samozrejme ako účinná látka v prírodnej kozmetike. V kozmetických produktoch sa preslávil azda najviac, a to najmä v rôznych prípravkoch na opaľovanie.

 

Výhody Urucum pre starostlivosť o pleť a opaľovanie

Urucum je bohatý na karotenoidy, čo sú prírodné pigmenty, ktoré mu dodávajú jeho výraznú červenú farbu. Karotenoidy sú známe svojimi antioxidačnými vlastnosťami, ktoré pomáhajú chrániť pokožku pred voľnými radikálmi a poškodením vplyvom okolia (slnko, vietor a podobne) a pomáhajú redukovať známky starnutia. Urucum tiež obsahuje vysoké hladiny vitamínu E, ktorý je známy svojimi hydratačnými a výživnými vlastnosťami, ktoré podporujú zdravú, elastickú a žiarivú pokožku. Pri použití na opaľovanie poskytuje Urucum prirodzené a dlhotrvajúce opálenie, ktoré sa postupne rozvíja a dodáva pokožke krásny a exotický lesk. Na rozdiel od chemických opaľovacích produktov, ktoré môžu mať škodlivé účinky na pokožku a môžu rýchlo vyblednúť, Urucum ponúka bezpečnú a prirodzenú alternatívu na dosiahnutie krásneho opálenia, ktoré vydrží aj po skončení dovolenky.

Ako používať Urucum na opaľovanie

Urucum na opaľovanie, alebo aktivátor opálenia, možno použiť v rôznych formách, vrátane oleja, masla či sprchového gélu. Ak chcete použiť Urucum na opaľovanie, jednoducho ho naneste na čistú a suchú pokožku pred pobytom na slnku a nechajte ho niekoľko minút pred opaľovaním preniknúť do pokožky. Je tiež dôležité dodržiavať bezpečné opaľovacie postupy a nespoliehať sa len na Urucum ako ochranu pred slnkom. Vždy používajte opaľovací krém s vhodným SPF, ktorý treba aplikovať ešte pred aplikáciou aktivátora opálenia Urucum. Pre bezpečné opaľovanie je tiež dôležitý dostatočný príjem tekutín a obmedzenie pobytu na slnku počas poludňajších hodín, aby ste si chránili pokožku pred škodlivým UV žiarením. Podľa toho v akej lokalite sa opaľujete, slnku sa treba vyhýbať zväčša medzi 11:00 - 15:00.

Naše produkty obsahujúce Urucum a ako fungujú

DSC03158

V PANAKEIA vám ponúkame rad produktov starostlivosti o telo, ktoré obsahujú Urucum ako kľúčovú zložku na dosiahnutie prirodzeného a dlhotrvajúceho opálenia. Naše produkty s obsahom Urucumu obsahujú tiež iné prírodné zložky a neobsahujú škodlivé chemikálie, parabény a sulfáty. Sú navrhnuté tak, aby vašej pokožke poskytli výhody Urucumu, vrátane jeho antioxidačných vlastností a schopnosti podporovať postupné, dlhotrvajúce opálenie, ktoré vydrží aj po vašej dovolenke. Edícia Urucum produktov zahŕňa aktivátory opálenia vo forme olejov, masla či sprchového gélu. Ľahko sa nanášajú a rýchlo sa vstrebávajú do pokožky, zanechávajú ju vyživenú, hydratovanú a rozžiarenú. Naše produkty sú tiež vhodné pre všetky typy pokožky, vďaka čomu sú ideálne pre každého, kto chce dosiahnuť prirodzené a exotické opálenie.

Získajte dokonalé opálenie s aktivátorom opálenia Urucum od PANAKEIA

Zažite na vlastnej koži zázraky Urucumu a dosiahnite dokonalé opálenie, ktoré vydrží aj po vašej dovolenke. Naše produkty starostlivosti o pleť s obsahom Urucumu sú starostlivo vyrobené a navrhnuté tak, aby vám poskytli tie najlepšie výsledky. Objednajte si aktivátor opálenia Urucum hneď teraz a pripravte sa na krásne, exotické a dlhotrvajúce opálenie, ktoré tento zázrak z pralesa poskytuje.

VYSKÚŠAJTE AJ VY LETNÉ PRODUKTY Z RADY URUCUM

DSC03013