Oplatí sa slovenská prírodná kozmetika?

Oplatí sa slovenská prírodná kozmetika?

Kozmetika patrí k našej každodennej rutine, a to platí úplne pre všetkých, či sú to ženy, muži a dokonca aj deti .Snažíme sa vybrať  si to najlepšie, čo nám trh ponúka a často zabúdame na našich slovenských výrobcov. Slovenský trh ponúka naozaj viacero kozmetických značiek a je z čoho si vyberať. Oplatí sa teda slovenská prírodná kozmetika? My veríme, že áno a patríme tiež medzi slovenských výrobcov prírodnej kozmetiky a rozhodli sme sa pred časom ísť na trh so svojou vlastnou značkou Panakeia. Vlastné receptúry, ručná výroba a nami overené výsledky prírodnej slovenskej kozmetiky nás priviedli na túto cestu.

 

IMG_0034

 

Slovenská prírodná kozmetika Panakeia ponúka široký výber kozmetických prípravkov, čo sa týka pleťových krémov, vynikajúcich pleťových sér, sprchových gélov či šampónov. Nezabúdame však ani na multifunkčných pomocníkov, a preto  vám hneď na úvod predstavíme liečivý krém od bábätka po prejavy akné teenagerov . Je jedným z našich, teda aj vašich obľúbených produktov a je to zinkový krém Hojko. Ten názov asi všetko vystihuje, čo myslíte? Hojko zinkový krém je niečo, čo by nemalo chýbať v žiadnej domácnosti. Je výborný na akné, herpes, zapálenú pokožku, dermatitídu alebo aj plesne. 

 

Hojka si môžete zaobstarať na našom e-shope.

 

Poďme sa však pozrieť, prečo sa oplatí slovenská prírodná kozmetika. Naša rodinná značka Panakeia ponúka široký sortiment výrobkov, ktoré sú ručne vyrábané. Každý jeden výrobok prešiel našimi rukami, od receptúry, výroby až po finálne lepenie nálepiek a s tým súvisiaci dizajn. Veríme, že ručná výroba spolu s našou láskou, ktorú do výrobkov vkladáme, nesie čaro a tradíciu našich predkov.

 

Tak, ako veríme, že ručne robené prírodné produkty našej kozmetiky dokážu niesť svoje čaro, takisto si zakladáme na výbere použitých surovín. Starostlivo vybrané  a výhradne prírodné suroviny  sú našou prioritou tak ako to, že nie sú testované na zvieratách. Prírodné maslá, kvalitné esenciálne oleje, suroviny s ekocertifikáciu a aktívne prírodné zložky sú pre nás na prvom mieste. Takisto kúpou prírodnej kozmetiky podporujete lokálny trh.

 

Pleť na tvári treba správne ošetrovať a k tomu patrí aj správny výber prípravkov. Naša kozmetika Panakeia obsahuje vysokoaktívne látky, ktoré sa podieľajú na jej detoxikácii a omladení. Vyberte si z našej ponuky, kde nájdete edície podľa použitých jedinečných zložiek. Bude to edícia Štefka, ktorej srdcom je lipový olej? Alebo edícia Vráskožrút, kde ako jediní na Slovensku používame lipkavec v kozmetike?

 

IMG_0996-2

 

Tak, ako si zakladáme na poctivom spracovaní, aj zloženie jednotlivých výrobkov je veľmi dôležité a tu platí, že menej je viac. Ak sa v produkte nachádza len pár aktívnych zložiek, neznamená to, že je menej účinný. Práve naopak, budete prekvapení ich silou. Prírodná kozmetika vie byť veľkým prínosom v oblasti zdravého životného štýlu, veď predsa pokožka je najväčší orgán a vstrebáva všetko, čo na ňu dáme. Je vedecky dokázané, že parabény a iné agresívne zložky sa dostávajú cez pokožku tela až do endokrinného systému a preto je naozaj na zváženie, akú používate telovú a vlasovú kozmetiku. Ako novinku pre vás a pre vašu zdravú pokožku sme zaradili do ponuky sprchové gély prírodného pôvodu pre čo najlepší pôžitok zo starostlivosti o telo. Láka vás vôňa čerešňového kvetu alebo exotická vôňa Monoi? Sprchové gély obsahujú aloe vera, ktorý regeneruje a hydratuje pokožku. Spolu s panthenolom ošetrujú  a podporujú regeneráciu buniek.

 

Naše sprchové gély obsahujú organické rastlinné oleje a aktívne oleje bez použitia akýchkoľvek sulfátov, parabénov či silikónov. Sú naozaj šetrné a môžu ich používať všetky vekové kategórie a sú milým darčekom pre vašich blízkych, ktorým nič nepokazíte – práve naopak.

 

Slovenská prírodná kozmetika sa naozaj oplatí! Stačí len nakúknúť na náš eshop a vybrať si práve to, čo potrebujete. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať, sme tu pre vás a radi vám poradíme.

 

Na našom e-shope si môžete vybrať.