Pleťové toniká - podceňovaní hrdinovia v starostlivosti o pleť

Pleťové toniká, často podceňovaní hrdinovia v starostlivosti o pleť, zohrávajú dôležitú úlohu pri vyživovaní, hydratácii a zjednocovaní pokožky. Tieto revitalizačné elixíry sú navrhnuté tak, aby zlepšili vašu rutinu starostlivosti o pleť a dodali vašej pleti zdravie a vitalitu.

Výhody pleťových toník

Pleťové toniká ponúkajú množstvo výhod, od hydratácie až po upokojenie podráždenia. Pomáhajú vyrovnávať pH pokožky, pripravujú ju na absorbovanie následných pleťových produktov a poskytujú pleti počas dňa osviežujúcu dávku. So správnou zmesou prírodných zložiek prispievajú pleťové toniká k žiarivej a omladenej pleti. Pleťové toniká sú často prehliadané či preskakované, no sú skutočne dôležitým krokom v rutine starostlivosti o pleť. Po pleťovom toniku štandardne nasleduje pleťové sérum alebo krém. Účinné látky z daného séra či krému sa tak jednoduchšie vstrebú a poskytnú vašej pokožke maximálny efekt.

Čo obsahujú pleťové toniká

pletove-tonika-podcenovani-hrdinovia-v-starostlivosti-o-plet-1

Pleťové toniká obsahujú viacero účinných zložiek. Zloženie môže byť rôzne podľa výrobcu, typu tonika a podobne. Tieto účinné látky zahŕňajú nasledovné:

  • Dračia krv: Poskytuje vynikajúcu antioxidačnú ochranu, čo pomáha nielen chrániť pred voľnými radikálmi, ale tiež upokojuje podráždenú pokožku svojimi regeneračnými vlastnosťami.
  • Výťažok zo zeleného čaju: Známy pre svoje výrazné protizápalové a upokojujúce vlastnosti, ktoré napomáhajú vyrovnať a zjemniť pokožku.
  • AHA ovocné kyseliny: Tieto kyseliny majú schopnosť jemne odstraňovať odumreté kožné bunky, čo v konečnom dôsledku podporuje hladšiu a žiarivejšiu pleť.
  • Black BeeOm: Prebiotikum, ktoré podporuje zdravý mikrobióm pokožky, zabezpečujúc jej optimálnu rovnováhu.
  • Ovsené fermentované probiotikum: Bohaté na živiny, tieto probiotiká pomáhajú vyživovať a vyrovnávať pokožku, prinášajúc jej potrebnú vitalitu.
  • Výťažok z opuncie: Intenzívne hydratuje a dodáva pokožke esenciálne živiny, čím podporuje jej celkové zdravie a žiarivosť.
  • Bio levanduľová voda: Svojim upokojujúcim účinkom pokožku nielen hydratuje, ale aj zjemňuje a tým jej dodáva pocit osvieženia.
  • 5M Hyaskin: Unikátny komplex podporuje štruktúru a pevnosť pokožky a zanecháva ju pevnejšiu.

Prečo používať pleťové toniká?

pletove-tonika-podcenovani-hrdinovia-v-starostlivosti-o-plet-2

Ak ich ešte nepoužívate, mali by ste zvážiť začlenenie pleťových toník do vašej rutiny, pretože dokážu efektívne zlepšiť stav a zdravie pokožky a riešiť niektoré špecifické problémy. Či už sa zameriavate na ich výhody v boji proti starnutiu (anti-aging) alebo na rovnováhu pleti, kvalitné pleťové tonikum môže spraviť významný rozdiel. Ako sme spomínali vyššie, pleťové toniká vám pomôžu s hydratáciou, vyživovaním a zjednotením vašej pokožky pred aplikáciou ďalších produktov. Pleťové toniká sú zároveň veľmi všestranné a možno ich použiť v rôznych fázach vašej starostlivosti o pleť. A bonus navyše - rýchly strek počas dňa vám poskytne okamžité osvieženie. Ak neberiete starostlivosť o pleť na ľahkú váhu, kvalitné pleťové tonikum by rozhodne nemalo chýbať vo vašej kozmetickej skrinke.

Pleťové toniká od PANAKEIA

Existujú rôzne typy pleťových toník, ktoré vyhovujú rôznym potrebám pleti. V PANAKEIA sme vytvorili originálne pleťové toniká, ktoré si zamilujete. Zažite kúzlo našich starostlivo koncipovaných pleťových toník, z ktorých každé je navrhnuté tak, aby reagovalo na špecifické potreby pleti a poskytovalo jedinečné výhody. Z našej širokej ponuky si vyberie každý. Medzi 2 z obľúbených pleťových toník v našom e-shope patria:

Tonikum na pleť anti-age - BÁTHORYČKA 100ml

Doprajte si anti-age pleťové tonikum BÁTHORYČKA s obsahom dračej krvi, extraktu zo zeleného čaju, AHA ovocných kyselín. Toto tonikum revitalizuje, spevňuje, vyživuje a odhaľuje mladistvejší vzhľad. Po jeho aplikácii je pleť svieža a obzvlášť jemná na dotyk.

P-Biotické pleťové tonikum 100ml

Vyživte váš kožný mikrobióm naším P-Biotickým pleťovým tonikom obohateným o prebiotický Black BeeOm, ovseným fermentovaným probiotikom, extraktom z opuncie, bio levanduľovou vodou a zložkou 5M Hyaskin. Dosiahnite rovnováhu a žiarivosť pleti s každým jeho použitím.