Pomoc menom MALAVIT

Tinktúra malavit (kvapky) je prípravok, ktorý sa používa predovšetkým zvonka a čiastočne zvnútra. Malavit je kozmetický prípravok, ktorý má v sebe energetické informácie a vďaka nim podporuje mnohé „oblasti" zdravia, tak že aktivuje ich regeneráciu a liečenie. Tinktúra malavit sa vyrába z mnohých rastlín a nerastov a preto je jej sila taká úžasná! Tinktúra malavit sa neužíva vnútorne (nepije sa) ale používa sa na vonkajšie problémy (pokožka, nos, ústna dutina, zuby, nos, hrdlo...) Mumio, huba čaga, malachit, živica cédru a brezy, dubová kôra, mäta pieporná, harmanček, púpava, skorocel, echinacea, nechtík, šalvia, tymián, borovica, materina dúška. To sú hlavné zložky tinktúry Malavit. Znie to celkom fajn, a preto má silné antiseptické a antibaktrériálne účinky.

V čom nám dokáže byť malavit nápomocný?

Tinkúra MALAVIT je...

  • vhodná na akné, ekzém, lupienku, popáleniny, uštipnutie, modriny, preležaniny...
  • má antiseptické účinky (čistí rany a urýchľuje hojenie)
  • odstraňuje opuchy (ruky, nohy, chrbtica...)
  • mierňuje menštruačné bolesti
  • odstraňuje migrénu, bolesti hrdla a priedušiek
  • eliminuje kašeľ a hlieny
  • eliminuje zápaly ďasien a zubov
  • podporuje hojenie kožných poranení a chorôb
  • odstraňuje zápaly slizníc (oči, nos, ucho)

Ako môžete použiť Malavit

Tinktúra Malavit má všestranné využitie. Najbežnejšie použitia si priblížime nižšie: Proti migréne – malavit naneste na vatový tampón a krúživými pohybmi jemne vtierajte do spánkov, alebo časti, kde Vás bolí hlava. Malavit nechajte pôsobiť 30 minút až 2 hodiny. Na pokožku – 10 kvapiek malavitu dajte do 1 deci vody a potom si touto vodou čistite pleť, nanášajte na miesta s modrinami, akné, ekzémom, popáleninami, lupienkou, uhrami, herpesom, zle hojacimi sa ranami, alebo iný problém. Tento proces môžete opakovať 2 – 4 krát denne. Pri bolesti a zápale ucha – 10 kvapiek malavitu dajte do 1 deci vody a potom si týmto roztokom čistite uši alebo si ho nakvapkajte do uší a nechajte pôsobiť. Podľa akútnosti zápalu či bolesti tento proces opakujte 2 – 6 krát denne Proti kašľu a bolesti hrdla – 5 kvapiek malavitu nakvapkajte do 1 deci vody a týmto potom kloktajte. Malavit kvapky si môžete, pri bolesti hrdla a priedušiek, aplikovať na hrdlo alebo hruď v neriedenom stave (zvonka). Na poštípané miesta – či Vás poštípe osa, včela, komár, mravec alebo iný hmyz, tak si toto miesto 2 – 3 krát denne natrite neriedeným malavitom. Pri zapálených ďasnách alebo bolesti zubov – 4 až 6 kvapiek malavitu dajte do 1 deci vody a 2 – 4 krát denne si týmto roztokom vyplachujte ústa. Vodu s malavitom neprehĺtajte, iba preplachujte.

Tinktúra Malavit a kliešť

Ešte jeden tip, myslím, že s prichádzajúcim krásnym počasím úplne užitočný :) Použitie MALAVITU pri kliešťovi - na miesto kde sa prisal kliešť nakvapkajte 10 kvapiek malavitu, nechajte pôsobiť 10 minút a potom kliešťa opatrne vyberte. Keď kliešťa odstránite, tak ešte dva dni, 3 krát za deň natierajte malavit na miesto kde bol kliešť. Okrem toho existuje tiež Malavit krém, ktorý hygienické a kozmetické účinky. Tento krém s obsahom malavitu je vhodný na herpes, otlaky, opar či zápal pokožky. Je teda na vašom zhodnotení či je pre vás vhodnejšia tinktúra alebo krém s obsahom malavitu. Celkom dobrý pomocník, nie? A výhoda je, že ho môžete mať stále so sebou.