STOECHIOL a MOTÝLEK

Stoechiol a motýlek. Ak sa pýtate, čo je stoechiol, tak dnes vám v krátkosti vysvetlíme čo to je, na čo slúži. Taktiež vám predstavíme náš produkt MOTÝLEK, ktorého hlavnou súčasťou je práve stoechiol.

Čo je stoechiol?

stoechiol-a-motylek-1

Jedná sa o extrakt z levandule motýlej, čiže lavandula stoechas. Štúdie ukázali, že už po 24 hodinách je vidieť prvý efekt tohto zázraku. Potom, čo bola liečba ukončená, po 7 dňoch boli výsledky stále viditeľné. Ide tak o okamžitý účinok proti vráskam spojený s dlhodobým účinkom proti starnutiu. Už Egypťania poznali jedinečné účinky levandule motýlej, používali ju počas balzamovania, pozadu neboli ani Rimania, ktorí si robili z tejto rastliny parfumovaný kúpeľ.

Stoechiol proti vráskam

Stoechiol bol podrobený radom in vitro testov. Funguje tak, že sa dostáva do kože a následne do vráskových záhybov, pôsobí na ne ako taká samolepka, ktorá vrásku zafixuje a tým ju uvoľní. Z tohto dôvodu sú účinky viditeľné takmer okamžite. Stoechiol je skvelým parťákom pre všetky vekové kategórie. Dokáže udržať pleť mladistvejšíu a eliminovať vznik vrások. Nemusíte sa ale báť, že by stoechiol znehybnil tvár. Stoechiol má za úlohu prirodzene eliminovať vrásky bez negatívneho efektu.

Aké účinky má stoechiol?

Stoechiol má množstvo priaznivých účinkov na pleť. Nižšie uvádzame niektoré z nich:

  • anti-aging
  • liftingový efekt
  • prvý viditeľný výsledok už prvý deň aplikácie
  • okamžité a dlhodobé vyhladenie drsnosti pokožky

Predstavujeme pleťový anti-age balzam MOTÝLEK so Stoechiolom

Pleťový anti-age balzam MOTÝLEK so Stoechiolom od PANAKEIA. Ide o kvalitný pleťový balzam vhodný na denné použitie. Za krátku dobu zlepší pevnosť pleti a drobné línie a vrásky v pleti sa stanú takmer neviditeľnými. Obnovuje a omladzuje dokonca aj tie najsuchšie typy pleti. Intenzívna anti-age starostlivosť, ktorá výrazne spomaľuje bunkové starnutie, udržuje pleť pevnú, pružnú a zabraňuje prehlbovaniu už vzniknutých mimických vrások. Za blahodarným pôsobením balzamu stojí unikátna zložka Stoechiol. MOTÝLEK kúpite tu.