TOP 5 aktuálne najobľúbenejších produktov prírodnej kozmetiky od PANAKEIA

TOP 5 aktuálne najobľúbenejších produktov prírodnej kozmetiky od PANAKEIA. Odhaľte tajomstvá krásy, ktoré v polovici tejto pulzujúcej jesene upútali pozornosť našich vážených zákazníkov. My v PANAKEIA sme známi výrobou prémiovej prírodnej kozmetiky a hrdo vám predstavujeme 5 našich aktuálne najpredávanejších produktov. Každá z týchto položiek stelesňuje náš záväzok poskytovať originálne, jedinečné a efektívne riešenia starostlivosti o pleť, ktoré podporujú výživu, regeneráciu a celkové zdravie vašej pokožky.

1. Kopaničiarska žehlička® 20ml, pleťové olejové sérum

top-5-aktualne-najoblubenejsich-produktov-prirodnej-kozmetiky-od-panakeia-1

Kopaničiarska žehlička® 20ml, pleťové sérum je najpredávanejším produktom z našej ponuky za posledné obdobie. Ide o pleťové sérum, ktoré si získalo obľubu medzi zákazníkmi pre svoje omladzujúce vlastnosti. Naša žehlička spája výživné výhody arganového a šípkového oleja a extraktu z kvetov Acmella Oleracea. Zahrnutie retinylpalmitátu a tokoferolu pomáha zlepšiť textúru pokožky a minimalizovať výskyt jemných liniek a vrások. Medzi ďalšie účinné látky séra patrí napríklad opunciový olej, či vitamín A a vitamín E. Sérum sa rýchlo vstrebáva a zanecháva pokožku pružnú a omladenú. Je ideálne na nočné použitie, keďže hĺbkovo hydratuje, vyživuje a revitalizuje pokožku a tým podporuje hladšiu a mladistvejšiu pleť. Naši zákazníci účinky tohto séra veľmi oceňujú a práve preto je Kopaničiarska žehlička dlhodobo jedným z TOP produktov od PANAKEIA. Ak hľadáte kvalitné prírodné pleťové sérum, práve ste ho našli.

2. KLEOPATRA - liftingový pleťový krém s perlami a kolagénom 30ml

top-5-aktualne-najoblubenejsich-produktov-prirodnej-kozmetiky-od-panakeia-2

KLEOPATRA - liftingový pleťový krém s perlami a kolagénom ponúka pôžitok zo starostlivosti o pleť, je veľmi vyhľadávaný pre svoje spevňujúce a revitalizačné účinky. Zažite luxusné účinky liftingového pleťového krému obohateného o vzácny perlový prášok a kolagén. KLEOPATRA poskytuje intenzívnu hydratáciu a pomáha znižovať objavovanie jemných liniek či vrások. Zahrnutie kyseliny hyalurónovej a extraktu Acmella Oleracea ďalej zvyšuje pružnosť pokožky a podporuje jej mladistvejší vzhľad. Pri pravidelnom používaní tento pleťový krém výrazne podporí omladenú pleť a dodá jej nový svieži nádych. Naši zákazníci si tento pleťový krém obľúbili natoľko, že sa v tomto našom mini rebríčku najobľúbenejších produktov dostal na druhé miesto.

3. BOSORKIN LEKTVAR - BAKUCHIOL pleťové sérum 15ml

top-5-aktualne-najoblubenejsich-produktov-prirodnej-kozmetiky-od-panakeia-3

BOSORKIN LEKTVAR - BAKUCHIOL pleťové sérum je ďalším obľúbeným produktom u našich zákazníkov. Toto sérum je známe svojimi silnými vlastnosťami na obnovu pleti. Obsahuje skvalán a extra účinnú alternatívu retinolu bakuchiol. Pomáha zlepšiť textúru pokožky a podporuje hladšiu pleť. Zmes olejov bohatých na antioxidanty, vrátane extraktu zo semien granátového jablka a oleja zo semien paradajok, chráni pokožku pred environmentálnymi stresmi. Vďaka ľahkému a rýchlo sa vstrebávajúcemu zloženiu je toto pleťové sérum vhodné pre všetky typy pleti a zanecháva pokožku hladkú, pružnú a viditeľne žiarivú. BOSORKIN LEKTVAR - pleťové sérum s bakuchiolom od PANAKEIA je prírodný kozmetický produkt s originálnou receptúrou, ktorý vyrábame priamo na kopaniciach.

4. VRÁSKOŽRÚT - sada 30,30ml

top-5-aktualne-najoblubenejsich-produktov-prirodnej-kozmetiky-od-panakeia-4

Sada VRÁSKOŽRÚT je komplexné riešenie starostlivosti o pleť, ktoré sa zameriava na prejavy starnutia, elimináciu vrások a podporuje celkovú odolnosť pleti. Táto sada obsahuje lipkavcový nočný krém a tiež lipkavcový denný krém s koenzýmom Q10. Tieto krémy obsahujú množstvo účinných látok ako je lipkavcový olej, koenzým Q10, kyselinu hyalurónovú, bambucké maslo, vitamín E a niekoľko ďalších. Tiež napríklad ružovú voda a skvalán, ktoré sú známe svojimi hydratačnými a vyživujúcimi vlastnosťami. S pridaním tokoferylacetátu a kyseliny hyalurónovej pomáha tento set zlepšiť elasticitu pokožky a minimalizovať výskyt jemných liniek a vrások, vďaka čomu pokožka vyzerá a pôsobí hladšie a pružnejšie. Práve preto dostal názov VRÁSKOŽRÚT. Pre maximálny účinok odporúčame používať aj nočný aj denný krém, keďže najlepšie fungujú spolu. Pleťová kozmetika od PANAKEIA ponúka niečo skutočne pre každého.

5. KOPANYČÁRSKE NEBO – organický luxusný pleťový balzam 30,15ml

top-5-aktualne-najoblubenejsich-produktov-prirodnej-kozmetiky-od-panakeia-5

KOPANYČÁRSKE NEBO – organický luxusný pleťový balzam má originálnu receptúru plnú účinných zložiek. Pre tých, ktorí hľadajú výživný a až rozmaznávajúci zážitok zo starostlivosti o pleť, je KOPANYČARSKE NEBO tou správnou voľbou. Tento účinný pleťový balzam obsahuje okrem iného olej Camellia, marulový olej a olej Babassu. Vďaka tomu hĺbkovo hydratuje a revitalizuje pokožku, zanecháva ju jemnú a pružnú. Zahrnutie oleja z kvetov Blue tansy a oleja z kvetov Slamienky talianskej ďalej pomáha upokojiť a chrániť pokožku a pomáha s jej zdravým vzhľadom. Luxusný balzam KOPANYČÁRSKE NEBO od PANAKEIA je ideálny pre všetky typy pleti, je nevyhnutnosťou pre tých, ktorí hľadajú prirodzenú a zároveň extra kvalitnú úroveň starostlivosti o pleť.