5 rád pre správnu hydratáciu pleti

5 rád pre správnu hydratáciu pleti pre všetkých. Nikto z nás nie je šťastím bez seba, keď sa mu naskytnú problémy s pleťou. Medzi jeden z najväčších problémov s pleťou dnešnej doby, ktorý netrápi výsostne len ženy, je hydratácia pleti. Veru, nikomu nie je príjemné pozerať sa na chabnúcu schránku svojho JA. Obzvlášť, ak sa jedná o tak citlivú problematiku. Hydratácia pleti, najmä ta správna a kontrolovaná, dokáže predísť nielen fyziologickým problémom s výzorom, ale aj duševným. Predsa len, ak je človek spokojný sám so svojím zovňajškom, je to jeden z faktorov vedúci k jeho vnútornému pokoju a sebaláske. Ako nám vie pomôcť správna hydratácia pleti? Čo všetko by sme si pod pojmom hydratácia pleti mali predstaviť? Pozrime sa na 5 jednoduchých rád, ktoré nám pomôžu priblížiť sa k pochopeniu výrazu „správna hydratácia pleti“.

Hydratácia pleti - natierajte sa

5 rád pre správnu hydratáciu pleti-2

Mimo dôslednú hydratáciu pleti z vnútra, čo znamená dodržiavanie pitného režimu a správneho prísunu vitamínov, nám vedia pomôcť správne hydratačné gély, krémy, vodičky. Najviac problémov s hydratáciou sa naskytá v príliš chladnom a opačne, príliš teplom počasí. Podstatne viac trpia ľudia so suchou či citlivou pleťou. Preto sa odporúča, nielen v zime, pleti dopriať oddych a napomôcť k regenerácii aj pomocou krémov. Citlivá pleť vie krásne reagovať na zmeny teplôt. Signifikátorom tejto problematiky vie byť v zime napríklad prudká zmena teplôt pri prechode prostrediami a následne začervenievanie alebo až praskanie pleti. Pre citlivejšiu pleť sa odporúča v rámci hydratácii používať menej dráždivé krémy bez parfumového aditíva. Vhodnou alternatívou sú aj bio oleje.

Správna hydratácia pleti - výživné krémy ako liek

 

Každá pleť je iná, presne ako aj my, ľudia. Preto je fajn, aby sme si prešli viacerými typmi hydratačných krémov. Viac mastnejší znamená viac výživný? NIE! Treba si pozorne prečítať zloženie a odporúčania. To, že je krém super mastný, neznamená že musí obsahovať všetko, čoho sa vaša pleť dožaduje. Pre ľudí, čo vyhľadávajú výživné produkty, sú vhodné pleťové a telové oleje. Tie vedia dodať potrebné množstvo vhodných minerálov a vitamínov. Vaša unavená pleť v rámci hydratácie určite ocení, keď jej dodáte produkty s obsahom vitamínov A, E, C, ktoré pôsobia ako antioxidanty.

Pravidelná hydratácia pleti - ako ráno, tak aj večer

5 rád pre správnu hydratáciu pleti-3

V dnešnej dobe sa o pleť vieme rovnako kvalitne postarať ako ráno, tak aj večer! Je samozrejmosťou, že produkty určené na rannú hydratáciu pleti sú iné, ako tie večerné. Ráno musí byť pleť funkčná a vyzerať sviežo, ZDRAVO. K tomu Vám vie pomôcť denný krém Kleopatra, ktorý obsahuje kolagén, pedrový púder a ma regeneračné schopnosti, čo ma za účinok výzor sviežej hydratovanej pleti. Po celom namáhavom dni, ktorý určite nevystavuje napätiu len Vás, ale aj vašu pleť sa hodí v rámci oddychu a regenerácie pokožky krémik ŠTEFKA, ktorý spevňuje cievy a zabraňuje vzniku červených žiliek.

Obmedzte akné vo vyčíňaní - ale ako?

Zabrániť vzniku tak nechceného akné úplne nevieme, vieme mu ale predchádzať. Poprípade, ak sa nejaký pupienok na našej pleti naskytne, vieme mu uštedriť poriadny protiúder. S Roll on Ďubáčikom nedá akné defekt pleti žiadnu šancu. Zloženie je tak unikátne, že sa medzi používateľmi označuje za najúčinnejšiu zbraň proti akútnym defektom pleti.

Používajte prírodné produkty

Kvalita je v prírode. Vedeli to naše staré mamy, starý otcovia a ďalšie generácie dozadu. Na trhu je množstvo produktov, ktoré sú chybne označované za prírodné. Nie je teda prírodné ako prírodné. To ale u nás neplatí! Kvalitné prírodné olejové sérum Kopaničiarska žehlička dodá vašej pleti všetko, čo potrebuje. Naše motto znie ,,Vypigluj si tváričku s túto našu žehličku". Čisto prírodný produkt z tých najlepších olejov na pleť. Lebo správna starostlivosť a hydratácia pleti je základ!