Originálne tipy na darčeky pre mužov

Originálne tipy na darčeky pre mužov. Nebudeme klamať, ak si dovolíme tvrdiť, že chlapi, muži majú už vo svojom genetickom kóde slovo starostlivosť. Čoraz častejšie sa aj ženy, z klasicky chlapských darčekov, ako sú napríklad vŕtačky, jazda super drahým autom a iné, začínajú orientovať na kozmetické darčeky pre mužov. Verejnosťou dlho hýbal trend, ktorý predurčoval kozmetické a hygienické prípravky na skrášľovanie len pre ženy. Tak ako sa mení doba, mení sa aj názor. Darčeky pre mužov už viac menej nie sú klišé. Čoraz častejšie sa objavujú v košíkoch mužov, žien aj kozmetické prípravky pre mužov. Taktiež darčekové balenia obsahujúce najrôznejšie kozmetické prípravky určené pre mužov.

Olej na bradu ako skvelý darček pre muža

originalne-tipy-na-darceky-pre-muzov-1

Olej na bradu môže byť skvelým darčekom. Keď sa povie muž - automaticky nás napadne veľká, mohutná a svalnatá postava, hrubý hlas, výnimočná vôňa a často aj hustá, upravená brada, o ktorú je dobre postarané. Práve tam sa najviac uplatňujú oleje ako darčeky pre mužov. Olej na bradu – Patrik je ručne vyrábaný olej, v malých dávkach, ktorý podporuje rast a zdravý vzhľad vlasov a fúzov a zároveň sa stará o pokožku. Jeho vôňa je tajomná. Céder, santálové drevo, kadidlo zaručujú neodolateľnú arómu, ktorú si zamilujete.

Prírodný deodorant ako originálny darček pre muža

Možnosti darčekov pre mužov zo sveta prírodnej kozmetiky je ale omnoho viac. Deodoranty, najmä tie prírodné, bývajú čim ďalej tým viac obľúbenejšou položkou. Veľmi vhodným produktom je napríklad Dejko- Krémový deodorant pánsky – 60ml. Ak nakombinujete tento deodorant s olejom na bradu Patrik, dostanete tak neodolateľnú jednotu a symbiózu vôní. Váš milovaný si ju určite zamiluje. Tento krémový deodorant totiž skvelo nadväzuje na cédrovú arómu z oleja na bradu- Patrik. Úspech je zaručený.

Tinktúry pre mužov

Darčeky pre mužov športovcov? Že tu ich nenájdete? Ste na omyle! Tinktúry od výmyslu sveta pre pohybový aparát, ktoré nekričia do sveta len vďaka svojmu vzhľadu, etikete, ale kvôli výsledkom. Skvelé uvoľnenie, ktoré si vás priateľ, kamarát, manžel, dedko zamiluje. Tinktúra – Kostihoj a Levanduľa vyrobená z koreňa kostihoja a kvetov levandule určená na vonkajšie použitie zaručí, že sa dokonale obdarovaný gentleman skvele uvoľní a zregeneruje. V ponuke máme kvantum tinktúr s rôznymi účinkami. Pre chlapov tiež napríklad tinktúry na prostatu, tinktúry na libido či močové cesty.

Sety prírodnej kozmetiky

originalne-tipy-na-darceky-pre-muzov-2

Ak už ale máte po krk vyberania darčekov pre mužov, tak siahnite po akciovom sete. Takéto sety obsahujú poväčšine rôzne kombinácie kozmetických prípravkov. Tinktúra v kombinácii so šampónom, šampón s deodorantom a iné. Balené sú v rôznych kombináciách podľa účelu. Na pleť, na uvoľnenie, proti vypadávaniu vlasov. Set – Prírodný zázrak proti vypadávaniu vlasov obsahuje žihľavový šampón, tinktúru zo žihľavy dvojdomej a sérum na podporu rastu vlasov. Týmto darčekom nielenže neurazíte ale aj pomôžete udržať kvalitu vlasov. Tieto tipy ale samozrejme nie sú jediné. Pokojne si prezrite náš internetový obchod a určite nájdete mnoho skvelých darčekov pre mužov, ktorých chcete obdarovať.