Aktivátor opálenia - oplatí sa doň investovať?

Leto a dovolenky sú plnom prúde a každý z nás túži po krásnej bronzovej pokožke. Tí, čo majú prirodzený silný pigment, krásnu bronzovú pokožku získajú po pár hodinách na slnku, iní musia zasa počkať niekoľko dní aby dosiahli vytúžený efekt. Ako všetci vieme, pred pobytom na slnku sa odporúča prijímať v stave betakoratén pre zdravšie a rýchlejšie opálenie. Každý máme dané, aký pigment je v našej pokožke. Existujú však aj aktivátory opálenia, ktoré podpora práve váš pigment, zdravé opálenie pokožky a navyše chytíte vytúžený bronz.

Aktivátor Opálenia Urucum

Medzi top oleje na Slovensku patrí práve aktivátor opálenia Urucum. Mnohí z nás si ho už stihli vyskúšať a pomohol im ku krajšiemu a hnedšiemu a rýchlejšiemu opáleniu. V čom spočíva jeho tajomstvo? Tento prírodný opaľovací olej obsahuje urucumový prášok. Používali ho indiáni v Amazonskej kotline už pred príchodom Európanov do tejto krajiny. Domorodci dodnes používajú urucový prášok na farbenie jedla, pokožky, dokonca aj vlasov. Nás však zaujíma jeho vplyv na na aktiváciu opálenia. Jeho tajomstvo spočíva v tom ako silne podporuje pigmentáciu kože. Je bohatý na betakarotén. Stimuluje produkciu melanínu a pripravuje pokožku na opaľovanie. Vďaka vysokému obsahu betakaroténu/obsahuje ho 100krát viac ako mrkvový olej/, zaisťuje pokožke prirodzené, zlaté, rýchle a dlhotrvajúce opálenie.Okrem batakaroténu obsahuje aj zinok, horčík, selén a meď.

Aktivátor opálenia vyrobený na Slovensku

Aktivátor opálenia - oplatí sa doň investovať? 1

Aktivátor opálenia Urucum pomáha obmedzovať nebezpečenstvo UVA, ultrafialového žiarenia na pokožku. Má neuveriteľný antioxidačný účinok, ktorý bráni predčasnému starnutiu pokožky. V našej limitovanej novinke Urucum - Sen mora je práve preto pridaný Astaxsantín, ktorý je získavaný z mikroskopických rias a je karoteonid.Je veľmi silným antioxidantom a chráni našu pokožku pred voľnými radikálmi. Obohatený je aj o ďaľšiu riasu Dunaneillu Salinu s vysokým obsahom antioxidantov, ktorá je nevyčerpateľnou zásobárňou betakaroténu. Íl a voda z Mŕtveho mora chránia pokožku pred starnutím, stimulujú jej regeneračné schopnosti. Je veľmi bohatá na betakarotén (provitamín A) a antioxidanty, vďaka ktorým perfektne vyhladzuje a zmäkčuje pokožku, prírodný beta-karotén z riasy Dunaliella salina Tento vitamín zaisťuje vnútornú ochranu a pokožku pripraví na slnečné lúče, teda pokožka sa ľahšie opaľuje a opálenie dlhšie vydrží. Skvelá kombinácia na opaľovanie, vyskúšate ju tiež?

Aktivátor opálenia Orešak

Druhým najpredávanejším aktivátorom opálenia je aktivátor opálenia Orešak. Už mnoho rokov je orechový olej známy ako vynikajúci aktivátor opálenia a navyše pokožku krásne pigmentuje do zlatohneda. V Chorvátsku je obľúbeným už mnoho rokov, no vy nemusíte cestovať dlhé kilometre a môžete sa krásne opáliť aj doma na záhrade. Orechový olej nielenže pomáha získať krásne zlatistohnedé opálenie ale bráni vzniku spálenia a podráždenia pokožky zo slnka. Tento olej je určený na intenzívne a rýchle opálenie, vďaka kombinácii olivového a kokosového oleja regeneruje a stimuluje opaľovací proces. Čerešničkou je obohatenie tohto aktivátoru opálenia o extrakt zo Zlatej riasy.

Aktivátory opálenia na sklade

Aktivátor opálenia - oplatí sa doň investovať? 2

Extrakt z riasy Laminaria Ochroleuca (nazývanej „zlatá riasa“). Znižuje zápaly kože spôsobené vonkajšími faktormi (znečistenie ovzdušia, UV žiarenie). Má protivráskovú a spevňujúcu aktivitu. Obnovuje správnu hydratáciu pokožky, ktorá trvá približne 8 hodín. Vďaka vysokej koncentrácii fosfatidylcholínu posilňuje lipidovú bariéru, ktorá zabraňuje dehydratácii pokožky a precitlivenosti. Aktivátory opálenia vedia byť skvelými pomocníkmi pri dosiahnutí vytúženej opálenej pokožky, nesmieme však zabúdať na zásady správneho opaľovania, dostatočný pitný režim a potom sa môžeme tešiť z bronzového efektu. Krátke prestávky počas opaľovania sú cestou ku zdravej pokožke, a dlhotrvácnejšiemu opáleniu. Zároveň tak znižujete možnosť spálenej pokožky po ktorom nikto netúži. Ktorý bude ten váš?