Slovenská prírodná kozmetika – ako si správne vybrať.

Čo si predstavíte pod pojmom slovenské prírodná kozmetika? Sú to produkty vyrábané a zamerané len na ingrediencie zo Slovenska alebo za tým vidíte malú rodinná firmu, ktorá hľadá v prírodnom svete len to najlepšie pre každodennú starostlivosť? Na trhu je v dnešnej dobe už naozaj veľa výrobcov prírodnej kozmetiky a my sa v dnes v tomto článku pozrieme na to, ako si správne vybrať prírodnú kozmetiku vhodnú práve pre vás. Existuje naozaj pár neoceniteľných dôvodov, prečo práve siahnuť po slovenskej prírodnej kozmetike a dopriať svojej pokožke a pleti len to najlepšie.

Ako vzniká slovenská prírodná kozmetika PANAKEIA?

Slovenská prírodná kozmetika – ako si správne vybrať 1

Zakladatelia Panakeia slovenskej prírodnej kozmetiky si potrpia na dôkladný výber nielen samotných prírodných zložiek ale aj celkovú receptúru daných produktov. Vychádzajú zo svojich požiadaviek čo má a nemá obsahovať prírodná kozmetika. Na prvom mieste sú vždy najkvalitnejšie prírodné ingrediencie, ktoré majú nielen skrášľujúci účinok. Prírodnú kozmetiku vyrábajú z vlastného presvedčenia, mnohokrát čerpajú zo svojich vlastných skúseností a to je asi najviac, čo môžu svojim zákazníkom ponúknuť. Vhodnou kombináciou prírodných olejov, výťažkov z bylín, plodov a kvetov, následným skúšaním a testovaním vytvárajú naozaj účinné prírodné produkty na rôzne problémy spojené s pleťou, či už je to prejav prvých vrások alebo nepríjemné akné. Pleťové krémy, pleťové séra, hĺbkovo čistiace balzamy ale aj luxusné balzamy sú súčasťou ponuky tejto malej rodinnej firmy. S problematickou pleťou si napríklad hravo poradí SET Aknózna pleť, kde sú cielene použité prírodné zložky na liečenie akné. Set je zostavený tak, aby základom každodennej starostlivosti bolo hĺbkové čistenie , následné ošetrenie pleti bioaktívnym elixírom a lokálne môžete použiť roll on na vyrážky. Hlavnou výhodou prírodnej kozmetiky je jej prirodzenosť, ktorá stimuluje a podporuje prirodzenú funkciu pokožky a pleti.

Originálne receptúry slovenskej prírodnej kozmetiky

Vtipné, ale výstižné názvy výrobkov upútajú nielen slovom ale najmä účinným zložením, ktoré prinavráti vašej pleti stratenú elasticidu či hydratáciu. Edícia Vráskožrút je naozaj veľmi výstižná. Určite po otvorení pleťového krému nevyskočí na vás škriatok, ktorý vám ,, zožerie“ vaše vrásky, ale prekvapí vás naozaj výnimočné zloženie. Obsahuje totiž lipkavcový olej, ktorý používa naozaj minimum výrobcov. My však vieme, aký je lipkavcový olej v edícii Vráskožrút vynikajúci pre hĺbkovú hydratáciu, omladenie a vypínanie pleti a preto je jeho hlavnou zložkou nielen v týchto pleťových krémoch, ale aj v elixíre Bohyňa. Na druhej strane si zaslúži hýčkanie nielen naša pleť , ale aj pokožka tela. Tento elixír mladosti nájdete medzi našimi telovými olejmi a každý jeden z nich je niečím výnimočný. Alebo chcete byť Štramanda? Ak chcete omladiť pleť a dopriať jej vitamínovú bombu v podobe vzácneho šípkového oleja, správnou voľbou bude práve táto edícia, ktorá obsahuje denný, nočný a očný krém a ako bonus šípkové sérum. Šípkový olej je vhodný pre všetky typy pleti, podporuje tvorbu kolagénu, podporuje elasticidu, intenzívne hydratuje a vyhladzuje vrásky.

Slovenská prírodná kozmetika PANAKEIA sa vyrába s láskou k prírode

Prírodné zloženie produktov Panakeia je úzko spojené so šetrnosťou k prírode, z ktorej aj pochádza. Vytvárame tak krásny efekt, ktorý vám ponúka bezvýčitkové používanie a vy môžete tak využiť silu prírody. Neobsahuje žiadne mikroplasty, parabény, SLS a iné chemické zlúčeniny. Najdôležitejším faktom je hlavne to, že sa netestuje na zvieratách a balenia produktov slovenskej prírodnej kozmetiky Panakeia sú recyklovateľné.