BIO KOZMETIKA - 5 produktov, ktoré by ste mali používať

Trend bio kozmetiky je za posledné roky veľmi populárny a preto vzniká na trhu veľa rôznych nových kozmetických značiek. Ponuka je naozaj rozmanitá, od telových pílingov až po vlasové toniká, či vysokoaktívne pleťové balzamy. Medzi takéto značky patrí aj slovenská prírodná kozmetika Panakeia, ktorá vznikla zhmotnením myšlienok, vízií a osobných skúseností jednej rodiny z Kopaníc.

Slovenská bio kozmetika Panakeia

Slovenská bio kozmetika Panakeia má veľmi širokú ponuku prírodných produktov. Niekedy je náročné posúdiť, ktorý produkt bio kozmetiky je ten najlepší. Každému sa páči alebo vyhovuje niečo iné, no výhodou prírodných prípravkov je ich multifunkčnosť a nepoužitie alergénov a iných umelých zložiek. Prinášame vám preto prehľad produktov, ktoré by ste mali používať pre ich výnimočné zloženie overené recenzie.

BIO KOZMETIKA - 5 produktov, ktoré by ste mali používať=

HOJKO zinkový krém od slovenskej značky PANAKEIA

Zinkový krém HOJKO je niečo, čo by nemalo chýbať v každej domácnosti. Zinok je minerálnou látkou, ktorá má na našu pokožku blahodárny vplyv a je veľmi dobré ju prijímať z potravín, ale občas ju aplikovať aj na pokožku ak sa vyskytne nejaký problém. Trápi vás zaparená a podráždená pokožka? Určite siahnite po tomto multifunkčnom pomocníkovi .Napriek svojej mastnejšej konzistencii mierne vysúša a hojí dokonca aj vyrážky. Vďaka antibakteriálnym vlastnostiam zinku HOJKO pôsobí dezinfekčne a protizápalovo. Vysušuje vredy, poškodené alebo podráždené oblasti pokožky. Krém HOJKO so zinkom zlepšuje vzhľad pokožky v prípade škvŕn a pupienok počas puberty. Krém HOJKO sme obohatili o úžasný Tea tree čajovníkový olej, ktorý sa považuje za jeden z najsilnejšich antiseptík. Pomáha pri rôznych kožných infekciách, mykóz, plesní a dermatitídach. Regeneračne pôsobí aj na kiahne a psoriázu, vyrážky a akné, pomáha zmierniť vírusové bradavice. Obsahuje aj obľúbenú levanduľu, ktorá má antiseptické účinky, lieči akné, ekzémy a má protizápalové účinky.

Štramanda denný krém proti vráskam

Štramanda denný krém proti vráskam je jedným z obľúbených produktov. Šípkový olej je jednotkou v boji proti vráskam aj pigmentovým škvrnám a preto je hlavnou zložkou edície Štramanda. Vitamíny a mastné kyseliny pomáhajú hydratovať pleť a navyše tento prírodný pleťový krém krásne zmatní pleť a nebudete sa lesknúť. Podporuje tvorbu kolagénu a spevňuje pleť. Kombináciou oleja z čiernych ríbezlí a Niacinamidu( vitamínu B3) zlepšuje tonus, vzhľad a hydratáciu pokožky. Ak chcete svoju dennú starostlivosť so šípkovým pleťovým krémom znásobiť, jednoznačne ju doplňte nočným krémom a anti-age sérom z tejto edície.

Elixír Bohyňa s Q10 pre hydratovanú pleť

Po celý rok si naša pokožka vyžaduje primeranú starostlivosť. Aj keď sa vám zdá, že sa nemusíte o ňu starať a hydratovať ju telovými prípravkami opak je pravdou. Naša pokožka je neustále vystavená rôznym voľným radikálom a jej hydratácia je pre jej ochranu veľmi zásadná. Prírodné telové oleje sú prirodzene bohaté na aktívne látky a sú zdrojom cenných bioaktívnych zložiek. Elixír Bohyňa s Q10 je stvorený pre všetky dámy, ktoré sa chcú starať o svoju pokožku, hydratovať ju a navrátiť jej pružnosť. Lipkavcový olej, acmella a koenzým Q10 sú vynikajúca kombinácia pre spevnenie vašej pokožky. Ak ho nakombinujete s prírodným sprchovým gélom Bohyňa, budete sa tak aj cítiť.

Vlasorost - sérum na vlasy

Vlasy sú našou korunou krásy. Dlhé, krátke, kučeravé, blonďavé či čierne, každý ich má iné. Stres, zlá starostlivosť a choroby sa dokážu podpísať pod kvalitu a hustotu vlasov. Aj tu, v prírodnom svete existuje niekoľko liečivých bylín, ktoré dokážu byť nápomocné a poradia si s vypadávaním či tenkými vlasmi. Dôležité je však nájsť vhodnú starostlivosť a dopriať im aj sebe trpezlivosť Prírodné šampóny, ktorých zloženie nie je zaťažené parabénmi, silikónmi a rôznymi umelými zložkami posilňujú vlasové korienky aj vlasy silou obsiahnutých bylinných zložiek. Taký je aj Panakeia Šampón proti vypadávaniu vlasov s obsahom macy peruánskej, extraktom z lopúcha, rastlinného kolagénu a ďaľších prírodných zložiek pôsobia proti vypadávaniu vlasov, ošetrujú vlasovú pokožku a bojujú proti lámavosti vlasov. Doplňte tento prírodný šampón s medovým kondicionérom o pravidelnú starostlivosť s Vlasorostom a vaše vlasy opäť naberú na sile. Vlasorost je intenzívne sérum na vlasy so silnou kombináciou klinicky osvedčených aktívnych zložiek a bylinných extraktov.

BIO KOZMETIKA - 5 produktov, ktoré by ste mali používať 1

Dejko - prírodný deodorant

Potenie je pre človeka prirodzeným spôsobom ako sa telo zbavuje toxínov a škodlivých látok z tela von. Muži, ženy, deti – týka sa to naozaj každého a preto mnohokrát siahame po rôznych prípravkoch pohlcujúcich telesný pach. Medzi produkty, ktoré by sme mali používať patrí aj Dejko – prírodný deodorant ktorý neobsahuje sódu bikarbónu. Tá dokáže byť veľmi dráždivou zložkou. Dejko eliminuje rast baktérií spôsobujúcich zápach a zároveň zjemňuje pokožku. Na výber máte z dvoch výnimočných vôní, citrusovej a bylinkovej. Pri tomto deodorante sa naozaj nemusíte báť jeho používania ani pri teenageroch, pretože neobsahuje ani hlinníkové soli. Predstavili sme vám 5 produktov, ktoré by mohli byť vo vašej bio výbave a my veríme, že budú vašimi stálicami. Vyskúšate?