Denný a nočný pleťový krém fungujú najlepšie spolu

Pre udržanie zdravej a žiarivej pleti je kombinácia denného pleťového krému a nočného pleťového krému vskutku dôležitá. V PANAKEIA chápeme význam komplexnej starostlivosti o pleť a ponúkame vám prírodnú kozmetiku navrhnutú tak, aby vyživovala a chránila vašu pokožku počas dňa aj noci. Pozrime sa spoločne na to, ako vám začlenenie denného aj nočného krému do vášho režimu starostlivosti o pleť pomôže dosiahnuť lepšie výsledky.

Denný pleťový krém chráni pokožku

denny-a-nocny-pletovy-krem-funguju-najlepsie-spolu-1

Spoločné používanie denného a nočného pleťového krému výrazne umocní výhody vašej starostlivosti o pleť. Denné pleťové krémy vytvárajú ochranný štít proti vonkajším agresorom, udržujú úroveň hydratácie pokožky a dodávajú jej základné živiny po celý deň. Pôsobia ako bariéra proti znečisťujúcim látkam z prostredia, UV žiareniu a iným škodlivým prvkom, čím zaisťujú, že vaša pokožka zostane vyživená a omladená. Pomáhajú tiež udržiavať prirodzenú rovnováhu vlhkosti pokožky, zabraňujú vysušovaniu a podporujú pružnú a hladkú textúru.

Nočný pleťový krém pomáha regenerácii pokožky

Na druhej strane nočné pleťové krémy fungujú v súlade s prirodzenými opravnými procesmi tela, ktoré sa vyskytujú počas spánku. Tieto krémy sú navrhnuté tak, aby prenikli hlboko do pokožky a dodali aktívne zložky, ktoré podporujú regeneráciu buniek, tvorbu kolagénu a celkovú obnovu pokožky. Využitím nočného omladzovacieho cyklu tela pomáhajú nočné pleťové krémy napraviť každodenné poškodenia, redukujú výskyt jemných liniek a vrások a obnovujú prirodzenú pružnosť pokožky, pričom vám každé ráno zanechajú sviežu a revitalizovanú pleť. Keď sa tieto produkty pleťovej kozmetiky používajú spolu, vytvárajú komplexný režim, ktorý rieši rôzne problémy pleti a pomocou vzájomnej synergie zlepšujú zdravie a stav vašej pokožky.

Aké zložky by mal obsahovať kvalitný denný pleťový krém?

denny-a-nocny-pletovy-krem-funguju-najlepsie-spolu-2

Účinný denný pleťový krém by mal obsahovať zložky, ktoré poskytujú trvalú hydratáciu, chránia pokožku pred poškodením vplyvom prostredia a podporujú zdravú pleť. Hľadajte zložky ako kyselina hyalurónová, vitamín C a prírodné oleje ako jojobový a arganový olej. Tieto zložky pomáhajú udržiavať vlhkosť pokožky, podporujú produkciu kolagénu a chránia pokožku pred voľnými radikálmi, čím zaisťujú žiarivý a mladistvý vzhľad po celý deň.

Aké zložky by mal obsahovať kvalitný nočný pleťový krém?

Nočné pleťové krémy by zas mali byť obohatené o zložky, ktoré podporujú opravu, regeneráciu a omladenie pleti. Zložky ako vitamín E, bakuchiol (prírodná náhrada retinolu), koenzým Q10, šípkový či lipkavcový olej a peptidy sú známe svojou schopnosťou zvýšiť produkciu kolagénu, znížiť výskyt vrások a zlepšiť textúru pokožky. Rôzne prírodné výťažky ako napríklad mangové maslo či harmanček a levanduľa môžu pomôcť upokojiť pokožku a poskytnúť pokojný a omladzujúci nočný spánok.

Tipy na výber setu denného a nočného pleťového krému

Pri výbere setu denných a nočných pleťových krémov je nevyhnutné zvážiť váš typ pleti, vaše problémy a konkrétne ciele starostlivosti o pleť. Hľadajte produkty, ktoré sú prispôsobené potrebám vašej pleti, či už ide o hydratáciu, anti-aging alebo rozjasnenie. Pozorne si prečítajte etikety produktov a rozhodnite sa pre krémy, ktoré obsahujú prírodné a organické zložky, bez škodlivých chemikálií a umelých vôní. Výberom kvalitného setu starostlivosti o pleť si môžete bez námahy a jednoducho zachovať zdravú a mladistvú pleť. Používanie setu denného a nočného pleťového krému môže výrazne zlepšiť zdravie vašej pokožky a poskytnúť pleti základné prvky, ktoré potrebuje, aby prosperovala a vyžarovala prirodzenú krásu.

Odporúčame tieto sety denných a nočných krémov od PANAKEIA

denny-a-nocny-pletovy-krem-funguju-najlepsie-spolu-3

VRÁSKOŽRÚT set obsahuje VRÁSKOŽRÚT - Lipkavcový denný krém s Q10 a VRÁSKOŽRÚT – Lipkavcový nočný krém. Skvele sa postará o zdravie vašej pokožky vďaka hlavným účinným látkam ako sú lipkavcový olej, koenzým Q10, bambucké maslo, vitamín E, kyselina hyaluronová a iné. ŠTEFKA set obsahuje ŠTEFKA – denný pleťový krém s acmellou a hodvábnym proteínom a ŠTEFKA – Lipový nočný krém s Q10. Ide o veľmi obľúbený set, ktorého hlavné účinné zložky sú vitamín E, mangové a bambucké maslo, koenzým Q10, Acmella extrakt, hodvábny proteín, kyselina hyaluronová a ďalšie. ŠTRAMANDA set obsahuje ŠTRAMANDA – šípkový denný krém s Acmellou a ŠTRAMANDA - nočný šípkový krém. Tieto krémy majú ako hlavné účinné látky šípkový olej, kyselinu hyalurónovú, ružovú vodu, vitamín E, koenzým Q10 a iné.