Skúsenosti zákazníkov s kozmetikou značky PANAKEIA

Kozmetika je neoddeliteľnou súčasťou našich životov. Preto je výber kvalitnej kozmetiky veľmi dôležitý. Tá najkvalitnejšia je prírodná, pretože neobsahuje žiadne chemikálie a ani škodlivé látky. Vyskúšajte prírodné zdravie z kopaníc, a to značku PANAKEIA. Prečítajte si niektoré z recenzií našich zákazníkov a presvedčte sa sami o jej kvalite.

Skúsenosti zákazníkov s prírodnou kozmetikou PANAKEIA

Mnoho našich zákazníkov sa o svoje skúsenosti s našimi produktami s nami podelilo. Presvedčte sa o kvalite našich výrobkov a prečítajte si nasledujúce recenzie.

Recenzie na Ceres, Urucum a iné produkty PANAKEIA

"Chcem sa podeliť o skúsenosť na Ceres. Menštruáciu a ovuláciu som mala vďaka tomu bez migrény. Odporúčam všetkým ženám, čo majú podobný problém."

 

"Urucum od PANAKEIA je to najlepšie čo som kedy vyskúšala. Som bruneta a pekne sa opáliť bolo pre mňa veľmi náročné. Minulý rok som vyskúšala tento výrobok a bola som veľmi spokojná s výsledkom. Mala som krásne dlhotrváce hnedé opálenie. Odporúčam všetkými desiatimi."

 

"Naposledy som si s kamarátkou objednávala produkty zo stránky PANAKEIA. Konkrétne to boli set denného a nočného krému Štefka. Používam ich každý deň a moja pleť je sviežejšia, pružnejšia a hladšia. Dokonca sa mi zmiernili aj fľaky po akné. S týmito produktmi som veľmi spokojná."

 

"Vyskúšala som váš nový krém Kleopatra a som s ním veľmi spokojná. Moja pleť je “hebká ako zamat”. Držím vám palce, všade vás odporúčam."

 

"Sérum od PANAKEIA som si objednala s ďalšími produktmi. Neskutočne mi sadlo a som s nim nadmieru spokojná. Dlhé roky používam prírodné výrobky, lebo všetko ostatné mi škodí. Škoda, že som vašu značku neobjavila skôr."

 

"Rada by som sa podelila o skúsenosť so sérum Bathoryčka. Nechcela som veriť tomu, že mi olejové sérum sadne tak ako toto. Nie je mastné a krásne sa vstrebe. Odporúčam ho každému kto hľadá kvalitné olejové sérum."

 

"Milujem vaše olejčeky na opaľovanie. Zatiaľ ich mám dva ale plánujem dokúpiť ďalšie štyri. Som na nich závislá."

 

"Zo stránky PANAKEIA som si prednedávnom objednávala Lipkavcový denný krém a musím vám napísať, že som s ním nadmieru spokojná. Krém je veľmi kvalitný a rýchlo sa vstrebe. Mám pocit, že som konečne objavila niečo výborné."

 

"Super prírodné produkty z nášho krásneho Slovenska. Je to naozajstné zdravie z Kopaníc. Výrobky sú spracované čisto na prírodnej a bylinnej báze."

 

URUCUM-Kokos

Vyskúšajte značku PANAKEIA - neoľutujete to

Ako môžete sami vidieť naši zákazníci sú s našimi produktmi naozaj spokojný. Tak neváhajte, pridajte sa k nim a objavte svet zdravia z kopaníc.