Zdravie z kopaníc - čo stojí za týmto názvom?

V tomto článku sa vám to pokúsime vysvetliť. Asi ako každý z nás, aj my si prechádzame občasnými zdravotnými problémami. Boli obdobia, kedy sme jednoducho siahali po ľahko dostupných prípravkoch či liekoch. Postupom času sme však zistili, že môžu mať len krátkodobý efekt a tak s prichádzajúcim vekom a skúsenosťami človek začína inak vnímať prírodu okolo seba, spoznávať ju a snaží sa žiť v súlade s ňou. Prvým krokom k našej ceste bolo dávnejšie presťahovanie sa do malebnej časti Myjavy - na kopanice. Obklopení krásnou a bohatou prírodou, ktorá nám ponúka na každom kroku jeden zo svojich darov, sme sa rozhodli venovať sa a hľadať to, čo by mohlo pomôcť. Oplatilo sa.

Čo sa skrýva za názvom Zdravie z kopaníc?

Zdravie z kopaníc - čo stojí za týmto názvom? 1

Názov nášho e-shopu Zdravie z kopaníc je veľavravný. Čo konkrétne sa ale za ním skrýva? V prvom rade vlastné skúsenosti a prvé vyrobené tinktúry. Prvou bola tinktúra z Kostihoja lekárskeho, pretože už odpradávna ju používali naši predkovia pri liečení rôznych poranení, zlomenín či problémoch s pohybovým aparátom. A toto bolo to, čo sme potrebovali na naše boľavé kolená. Pravidelným používaním sa začali dostavovať naozaj dobré výsledky, bolesti postupne odznievali a tak sme vedeli, že ideme tým správnym smerom, pretože zdravie z kopaníc znamená prinášať poctivé produkty z kategórie zdravie a krása pre všetkých. Momentálne máme na výber jednozložkové ale aj viac-zložkové bylinné tinktúry, ktoré naozaj účinne dokážu bojovať s rôznymi zdravotnými neduhmi. Ak vás trápia problémy s močovými cestami, trávením alebo návaly tepla pri menopauze, skúste siahnuť po týchto pomocníkoch.

Kvalitná prírodná kozmetika priamo zo slovenských kopaníc

Zdravie z kopaníc - čo stojí za týmto názvom? 3

Kvalitná prírodná kozmetika priamo zo slovenských kopaníc má značku PANAKEIA. Poctivé tinktúry z liečivých bylín, kvalitná kozmetika, krémy a balzamy, zdravá pokožka či krásna zdravá pleť. To všetko vystihuje to, čo s láskou pre vás robíme. Pre nás je veľmi dôležité, aby to šlo ruka v ruke. To znamená, že sa snažíme pomáhať ľuďom efektívne, liečiť problém zvnútra a keď sa dá, zároveň aj zvonku. Napríklad také akné trápi veľmi veľa ľudí, ktorí siahajú po rôznych pleťových vodách a nič viac. Vedeli ste však, že vo väčšine prípadov je to vnútorný problém? Problém treba vyriešiť zvnútra, pretože to môžu byť rôzne zápaly, či hormonálne zmeny, no zároveň sa môžeme postarať aj zvonku o pleť či inú časť tela, kde sa akné ukazuje. A toto je také naše kopaničiarske - prinášať účinné kombinácie. Tinktúra z repíka lekárskeho či Žihľavy dvojdomej sú overenými prostriedkami na čistenie krvi, majú protizápalový účinok a v kombinácii so správnou starostlivosťou o pleť, môžete problém vyriešiť . To znie dobre, však? Za vyskúšanie stojí náš Ďubáčik - maličký pomocník s veľkým účinkom vďaka použitým esenciálnym olejom s výnimočnými vlastnosťami ako je manuka.

Zdravie z kopaníc - slovenská prírodná kozmetika PANAKEIA

Zdravie z kopaníc - čo stojí za týmto názvom? 2

Ďalším príkladom, čo sa skrýva za názvom zdravie z kopaníc môže byť teraz aktuálna téma pre dámy. S blížiacim sa letným počasím a plavkovou sezónou chceme ukazovať peknú , hladkú pokožku nášho tela.. Natrieť sa však len zázračným krémom či olejom určite nestačí, aj keď je to jedna z možností, ktorou dokážete svoju pokožku spevniť. Vhodnou kombináciou k telovým olejom sú opäť bylinné tinktúry, ktorými dokážete podporiť lymfatický systém zvnútra a nezabudnite na pravidelnú masáž . Kombináciou bylinnej tinktúry Lymfa a setu Božské telo dokážete perfektne rozprúdiť lymfu, spevniť a vyhladiť pokožku v problémových partiách. Zdravie z kopaníc však nie je teda len o zdraví, ale aj o kráse. Je to vlastne všetko, čo sa dá čerpať z prírody a spolu s našimi receptúrami vytvárame naozaj účinné pleťové produkty ,vhodné aj na citlivú pleť. Využívame silu prírodných olejov, výťažkov z kvetín, rôznych častí bylín a všetkého, čo môžeme čerpať z prírody. Vkladáme do nej nielen naše skúsenosti, recepty ale každý jeden produkt nesie kúsok z nás. Využívame silu prírodných olejov, výťažkov z kvetín, rôznych častí bylín a všetkého, čo môžeme čerpať z prírody. Vkladáme do nej nielen naše skúsenosti, recepty ale každý jeden produkt nesie kúsok z nás.