Spríjemnite si kúpeľ pomocou bomby do kúpeľa

Horúci kúpeľ je v zimnom období vždy skvelý nápad. Keď prídete po celom dni strávenom n a nohách, je to naozaj zaslúžený relax, a mali by ste si ho dopriať aspoň raz týždenne. Podporíte svoje celkové zdravie, nehovoriac o psychike, vylúčite z tela toxíny a večer zaspíte ako bábätko. Počas leta nám ani nenapadne napustiť si horúcu vaňu. Avšak s príchodom dlhých, chladných večerov sa však situácia mení. Relaxačný kúpeľ je ako stvorený na toto obdobie a my vám preto prinášame hneď niekoľko tipov, ktorými sa môžete inšpirovať Napustená vaňa môže predstavovať aj váš domáci wellness, v rámci ktorého zlepšíte stav svojej pokožky.

Neváhajte si zaobstarať domáci wellness na našom e-shope

Horúca voda v kombinácii so šumivými bombami alebo so soľami pôsobí ako detoxikácia organizmu a z tela vylúčite veľkú časť škodlivých látok, čo sa v prvom rade prejaví na stave pokožky. Soli do kúpeľa robia z obyčajného kúpania rituál vhodný aj pre vaše celkové zdravie. V závislosti od toho, aký typ soli si zvolíte, môžete prospieť svojej pokožke a minimalizovať rôzne kožné problémy. Výpary prečistia aj vaše dýchacie cesty a nervový systém.

 

 

Šumivé bomby do kúpeľa

 

DSCF0098

 

Spríjemnite si kúpeľ šumivou bombou.To je náš druhý tip, ako si vytvoriť kúsok relaxu v pohodlí vášho domova. Nič vám to nehovorí? Tak si teda predstavme relax spoločníka, ktorý vám spríjemní váš kúpeľ a budete sa cítiť skvelo.

Šumivá bomba obsahuje sódu bikarbónu a zmes eterických olejov či parfúmov. Sódu bikarbónu poznali už v starom Egypte a postupne sa potvrdzovali jej blahodarné účinky nielen na žalúdok, ale aj na naše telo a zdravie. Sóda je v prvom rade vynikajúci „zbavovač“ mastnoty, potu a odumretých častí pokožky a pleti. Pokožka zostane už po niekoľkých minútach v kúpeli jemná a vláčna. Pomaly, no intenzívne pomáha pri problémoch s bolesťami kĺbov, pri reumatizme, osteoporóze a tiež zatočí so strašiakom menom psoriáza. pri kúpeli či sprchovaní absorbuje naše telo cez póry síce malé, no pre náš organizmus významné množstvo vody. Táto je v spojení so sódou zásaditého charakteru a dokáže účinne bojovať proti prekysleniu zvonku. Sóda v kúpeli je akýmsi elixírom mladosti, ktorý zabojuje nielen s tvorbou vrások, ale tiež z celulitídou. Chce to len jedno – pravidelnosť. Ak si nájdete po kúpeli čas ešte na polhodinový relax, naplno sa rozvinú príjemné účinky vody.Takže, je načase spraviť si poriadnu zásobu, milé dámy Je len na vás, akú si vyberiete.

Šumivá bomba Levanduľa

Šumivá bomba do kúpeľa Levanduľa je výbornou voľbou pre všetky milovníčky levandule. Krásna fialová farba je pastvou pre oči a nezameniteľná vôňa levandule pôsobi upokojujúco a relaxačne.

DSCF0086 

 

Šumivú bombu levanduľa si môžete zaobstarať na našom e-shope.

 

 

Pustite si jemnú hudbu a zapáľte sviečky a nájdite si čas sami pre seba, zaslúžite si to. Oddychujte. Doprajte si pôžitok relaxu vo vani so šumivou bombou.