Tinktúra Detox a chudnutie

Tinktúra Detox a chudnutie. Pri chudnutí sa vždy odporúča predovšetkým podporiť činnosť svojej pečene. Ak vám bude pečeň správne štiepiť, tak sa vám zrýchli metabolizmus. Zo žiadnych kvapiek neschudneme. Konzumácia nutrične nevhodných jedál intoxikuje náš organizmus. Nadbytočné cukry sa premieňajú na tuk a ten sa usádza v celom tele. Nielen pod kožou, ale aj v cievach vnútorných orgánoch. Odpad dáva zabrať obličkám , ale zostáva aj v tráviacom trakte.

Detoxikácia organizmu

Detoxikácia organizmu často odstráni príčiny rôznych ochorení. Vďaka takejto očiste je možné aj schudnúť. Nato aby diéta zabrala a predišlo sa jojo efektu je dobré ak vo svojom tele spravíte veľké upratovanie, vyčistíte črevá a pomôžete orgánom zbaviť sa toxínov a škodlivín. Zlepšíte tak svoj metabolizmus, ale aj celé fungovanie organizmu pričom následné chudnutie vám pôjde jednoduchšie. Tinktúra Detox obsahuje účinné zložky na detox pečene, odvodnenie organizmu a odbúravanie tukov.

Zelený čaj s antioxidačnými účinkami

Zelený čaj /odroda gun powder/ s fantastickými antioxidačnými účinkami. Čajovník čínsky obsahuje polyfenoly podporujúce detoxikačnú činnosť. Znižuje cholesterol . Antioxidačné účinky prispievajú k prevencii nádorov a kardiovaskulárnych chorôb. Zelený čaj znižuje výskyt osteoporózy u žien. Zelený čaj vracia pružnosť cievam, pôsobí proti ich lámavosti. Má močopudné účinky, vplýva na lepšie spaľovanie tukov.

Extrakt z chilli v tinktúre na detox

Extrakt z chilli obsahuje rastlinný alkaloid kapsaicín. Látky nachádzajúce sa v ostrých prísadách s tepelnými účinkami spôsobujú oxidáciu tukových tkanív a tak výrazne urýchlia trávenie a to vďaka tomu zrýchlia metabolizmus zvýšením sekrécie žalúdočných štiav a tým podporujú zažívanie a pomáhajú pri chudnutí. Chilli znižuje chuť na sladké a tučné potraviny.

Tinktúra s obsahom púpavy

Koreň púpavy, má nízku kalorickú hodnotu a je vysoko liečivý, zlepší trávenie, vyprázdňovanie, odvodnenie a čistí telo a hlavne pečeň. Jej účinné látky podporia látkovú výmenu, pričom sa uplatní aj močopudný a detoxikačný účinok púpavy. Vďaka tomu sa pohne aj ručička na váhe, a to dokonca smerom ktorý si želáme.

Koreň pýru pomáha na pečeň

Koreň pýru, ktorý silne znižuje hladinu tukov v pečeni a zmierňuje opuchy spôsobené zavodnením organizmu. Čo je základ chudnutia, prečistiť organizmus, odvodniť sa, naštartovať lymfatický systém organizmu a prečistiť pečeň a ostatné orgány.

Tinktúry od PANAKEIA

Tinktúry od PANAKEIA z rôznych bylín a iných surovín nájdete v našom e-shope. Široká ponuka tinktúr s rôznymi účinkami na mnohé orgány. Ide o overené tinktúry vyrábané na Slovensku na kopaniciach, čo zaručuje ich vysokú kvalitu. Stačí ich vyskúšať a o ich účinkoch sa presvedčíte sami.