Známa bylinkárka Elena Fedorovna Zajceva hovorí

Tri korene buriny

Známa bylinkárka Elena Fedorovna Zajceva hovorí:
" Ľudský organizmus je založený na sile regenerácie.

Každá burina je liečivá! Všetky odolné buriny potvrdzujú všetkému živému na zemi svoju nevyhnutnosť.
Ja vždy hovorím vykopte si tri korene - lopúch, pýr a púpavu.

Pýr je zlomyseĺná burina, ktorú nám dáva Pán rovno pod nohy. Niet žiadnej záhrady, kde by nerástol, niet žiadnej choroby, ktorú by nevyliečil, počnúc očami a končiac onkológiou.
Pre človeka je neoceniteĺný tým, že obnovuje narušený metabolizmus.

Púpava je tiež burina. Koreň púpavy lieči malígnu anémiu, rakovinu žalúdka a pečene, zápal lymfatických uzlín, diatézu, deformačnú artrózu, artritídu, ostechondrózu, všetky kĺby.

Koreň lopúcha je taká bylina, ktorá lieči všetky choroby. Lopúch sedí na zemi a čaká, kedy ho človek vezme a bude sa ním liečiť.


V súčasnosti sú skoro všetci chorí. Rakovina ich jednoducho kosí. A lopúch lieči všetky onkologické ochorenia. Lieči cukrovku, bronchtídu, zápal prínosových dutín, reumatizmus, dnu, artritídu, osteochondrózu, zlomeninu kostí, prietrž platničiek, choroby tepien a uší.
Lopúch lieči aj hepatitídu. Dokonca hepatitídu typu C vylieči bez stopy. Koreň lopúcha lieči nádory pečene a dokonca aj cirhózu.
Lieči cholescystídu, ochorenie obličiek, rozpúšťa kamene v obličkách a žlčníku.

Lieči dokonca kožné ochorenia.
Počas chrípkovej epidémie ĺudia utekajú k lekárom a tí im predpisujú antibiotiká, pritom koreň lopúcha lieči chrípku a znižuje teplotu.
Vo vojne sme nemali topánky. Boli mrazy a všetci sme chodili bosí. Keď sme prechladli a stúpla nám teplota, mama nám dala koreň lopúcha, lipový kvet a teplo nás zabalila. Vypotili sme sa a žiadnej teploty nebolo."

 

Nakupovať - koreň púpavy lekárskej

Nakupovať - koreň pýru plazivého

Nakupovať - koreň lopúchu väčšieho

Nakupovať - trio týchto tinktúr